Despre AHI Carrier

Înfiinţată în 1952, Carrier a fost prima societate producătoare de aparate de aer condiţionat din Grecia. În 1996 s-a înfiinţat Carrier Hellas Air-Conditioning S.A. ca subsidiară a UTC, având drept de distribuţie şi servicii post-vânzare pentru mărcile de aparate de aer condiţionat Carrier, Toshiba şi Totaline din Grecia. În acelaşi timp, Carrier şi-a extins drepturile de distribuţie în zona balcanică, înfiinţând birouri în România şi Bulgaria. În 2009, societatea a fost redenumită Carrier South Eastern Europe Air - Conditioning S.A., reprezentând drepturile de distribuţie în Grecia, Cipru şi regiunea balcanică.

În primul semestru din 2011, Carrier a încheiat un acord prin care transfera operaţiunile sale de distribuţie HVAC şi asistenţă post-vânzări în Grecia, Cipru şi regiunea balcanică asocierii AHI Carrier FZC existente. Societatea a fost redenumită AHI Carrier South Eastern Europe Air - Conditioning S.A şi continuă să ofere clienţilor soluţii HVAC Carrier şi Toshiba de calitate superioară, susţinute de tehnicieni de service post-vânzări dedicaţi şi de reţeaua de furnizare şi de piese de schimb Totaline..

Misiune

Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.

Scop

Crearea unui mediu confortabil indiferent de condiţiile ambiante, furnizând soluţii care menţin o calitate excepţională a aerului  din interior.

Valori

Calitate şi performanţă

Calitatea şi eficienţa produselor şi a serviciilor noastre reprezintă un angajament faţă de consolidarea poziţiei de lider pe piaţă. Furnizăm produse eficiente, durabile, a căror performanţă depăşeşte aşteptările clienţilor.

Inovaţie

Suntem o societate cu idei, dispusă să aplice tehnici de cercetare şi dezvoltare de ultimă oră pentru a crea soluţii care îmbunătăţesc condiţiile ambiante şi sporesc confortul uman.

Dezvoltarea angajaţilor

Angajaţii noştri reprezinta resursa cea mai de preţ a societăţii noastre. De aceea încurajăm dezvoltarea personală şi profesională a angajaţilor noştri, investim în pregătirea lor şi credem în crearea unui mediu de lucru în care meritul este recompensat, iar diferenţele sunt respectate şi aplaudate.

Serviciul clienţi

Suntem dedicaţi excelenţei şi satisfacţiei clienţilor. Suntem atenţi la ce îşi doresc clienţii noştri şi răspundem la diferitele lor cerinţe oferind produse şi servicii excepţionale.

Conduită profesională

Societatea noastră şi-a exprimat angajamentul de lungă durată faţă de menţinerea celor mai înalte standarde de conduită profesională şi etică. Acest angajament se aplică relaţiilor noastre cu furnizorii şi clienţii, concurenţa, comunităţile locale în care ne desfăşurăm activitatea şi, desigur, cu proprii noştri angajaţi.

Sănătate şi siguranţă

Asigurarea sănătăţii şi siguranţei angajaţilor şi a clienţilor noştri şi protecţia mediului - acestea sunt două dintre valorile fundamentale ale societăţii noastre. Luăm fiecare măsură necesară pentru a ne asigura că spaţiile de lucru nu prezintă riscuri, că muncitorii noştri sunt protejaţi împotriva accidentelor şi că produsele şi serviciile noastre sunt sigure pentru consumator.

Privacy Statement of AHI Carrier S.E Europe Air-Conditioning S.A

Despre AHI Carrier FZC

CEA MAI MARE ASOCIERE CARRIER PENTRU DISTRIBUŢIE HVAC ÎN AFARA SUA

AHI face parte din Darwish Bin Ahmed Group, EAU, înfiinţată în 1964. DBA Group derulează următoarele activităţi „de bază“ printr-un portofoliu diversificat si amplu de investiţii şi proprietate , prin societăţi deţinute integral, parteneriate, acorduri de intermediere şi asociaţii în participaţie.

  • Inginerie civilă
  • Imobiliare şi servicii de ospitalitate
  • Reprezentarea internaţională a producătorilor principali
  • Investiţii comerciale
  • Asociere  cu Carrier Corporation

AHI Carrier, cunoscută anterior drept Air-conditioning & Heating International (AHI), a devenit Carrier Joint Venture Company pe 18 decembrie 2008. Parteneriatul dintre Carrier şi AHI datează din decembrie 1997, când s-a semnat primul acord pentru distribuţia de produse Carrier în Rusia şi în toate ţările CIS (12 ţări).

În 1999, Carrier şi Toshiba Air-conditioning au intrat într-o asociere şi, ca urmare, gama Toshiba de unităţi de aer condiţionat a fost adăugată la produsele pe care le distribuim pe teritoriile noastre. Succesul a fost atins devreme iar, în 2000, Carrier ne-a recompensat prin extinderea drepturilor de distribuţie în Africa Centrală şi de Est (15 ţări).

Odata cu crearea asocierii  „AHI Carrier“, au fost adăugate mai multe ţări cuprinzand  Orientul Mijlociu, Europa Centrală şi de Sud-Est, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud (42 de ţări).

AHI Carrier menţine o structură de vânzări flexibilă şi agresivă (birouri de vânzări şi reţea de distribuţie) şi elaborează funcţii de asistenţă în vânzări într-un birou logistic centralizat (Sharjah, EAU). Strategia se concentrează pe economii de scară şi permite AHI Carrier să răspundă rapid la oportunităţile din zona de vânzări, construind în paralel un sistem competitiv de specificaţii ale produselor şi asistenţă tehnică, coordonare logistică, gestionare financiară şi Managementul Sistemelor Informatice.

Factorul cel mai decisiv  care a contribuit la realizările AHI privind creşterea profitabilă a fost angajamentul acestora faţă de service - iar acest angajament va deveni din ce în ce mai important în viitor.

AHI Carrier detine magazine TOTALINE în Australia, Noua Zeelandă şi Orientul Mijlociu, unde se vor deschide multe alte asemenea magazine. TOTALINE stochează şi vinde o gamă completă de piese HVACR, consumabile şi unelte pentru aplicaţii rezidenţiale şi comerciale.

Map

AHI Carrier distribuie acum produse HVAC Carrier şi Toshiba în 63, respectiv 50 de ţări de pe 4 continente.

Copyright 1995-2014 TOSHIBA EMEA, toate drepturile rezervate.