Despre Toshiba

Toshiba Carrier Corporation a fost înființată în 1999 ca societate mixtă între divizia pentru aer condiționat Toshiba Corporation și Carrier Corporation. Odată cu apariția Toshiba Carrier Corporation, două companii performante și-au unit forțele pentru a oferi o gamă largă de soluții de aer condiționat, folosind tehnologii de ultimă generație.

Prin combinarea punctelor forte și a tehnologiilor ambelor companii cu vasta rețea internațională a Carrier Corporation, s-a obținut un efect sinergic extraordinar, care a transformat Toshiba Carrier într-un actor principal pe piața mondială a echipamentelor de aer condiționat.

Toshiba oferă o soluţie pentru toate aplicaţiile: rezidenţiale, spaţii comerciale uşoare şi aplicaţii comerciale. Unităţile interioare rezidenţiale sunt proiectate pentru a se îmbina perfect cu toate tipurile de interioare şi includ sisteme de fi ltrare avansate, pentru a oferi o calitate optimă a aerului interior.

Pentru spaţiile comerciale de mici dimensiuni, produsele sunt proiectate pentru a oferi performanţe superioare, combinate cu un consum redus de energie. Pentru aplicaţii mai mari, sistemele VRF combină fl exibilitatea, consumul redus de energie şi respectful pentru mediu, cu o gamă largă de unităţi elegante de interior.

Toshiba Istorie

Toshiba a produs primele aparate de aer condiţionat in 1950 şi imediat după aceea a inceput să lucreze la introducerea de imbunătăţiri. Rolul său in calitate de inovator a continuat cu introducerea compresorului rotativ şi a comenzilor electronice.  Pană in anul 1980, cu o ofertă extinsă de produse, Toshiba a fost prima care a introdus unitatea de tip inverter (1981) şi compresorul dublu rotativ (in 1988). In 1999, Toshiba a fost din nou deschizător de drumuri in industrie, prin lansarea gamei de produse care funcţionează pe bază de agenţi frigorifi ci ce nu afectează stratul de ozon (R-410A şi R-407C).

Spiritul inovativ Toshiba continuă să se străduiască pentru imbunătăţirea produselor şi a sistemelor. Infi ecare an, incepand din 1994, Toshiba a primit premii prestigioase pentru rezultatele excepţionale obţinute in industrie.

Inovații pentru piața mondială a sistemelor de aer condiționat

2000: invertor hibrid DC revoluționar.
2003: Invertor digital.
2004: SMMS (sistem VRF având cel mai mic consum de energie din industrie).
2006: MiNi-SMMS.
2007: Super Daiseikai cu purificator de aer cu plasmă Ag
2009: Estνa, pompă de căldură aer-apă Super Daiseikai având un consum de energie optimizat.
2010: SMMS-i, sistem VRF cu eficiență energetică de ultimă generație.

Angajamentul Toshiba

Toshiba oferă tehnologie și produse care se remarcă prin inovație și design, contribuind la o viață mai sigură, mai confortabilă și mai productivă. Combinăm spiritul inovației cu pasiunea și convingerea noastră de a modela viitorul și de a ajuta la protejarea mediului global, care reprezintă moștenirea noastră comună. Cultivăm relațiile, bazate pe încredere și respect, cu clienții noștri, partenerii de afaceri și comunități din întreaga lume.

Calitate

1. Orientări privind problema mediului înconjurător

Toshiba Carrier Corporation, prin unitățile sale de dezvoltare și producție de sisteme de aer condiționate pentru spații rezidențiale, birouri etc., are drept obiectiv să contribuie la dezvoltarea societății furnizând produse armonizate din punct de vedere al mediului și desfășurând o activitate de producție care respectă angajamentul de reducere a impactului asupra mediului înconjurător.

Promovăm activitățile de conservare a mediului din punct de vedere tehnologic și economic, prin tot ceea ce ne stă în putință, pe principiul că „responsabilitatea noastră de bază ca ființe umane este aceea de a lăsa moștenire următoarei generații, în stare bună, acest mediu al nostru ce nu poate fi înlocuit.”

2. Certificarea de asigurare a calității (ISO9001)

Toshiba Carrier Corporation a obținut certificarea ISO 9001, standardul internațional pentru controlul calității și asigurarea calității. Suntem hotărâți să depunem eforturi susţinute pentru un nivel și mai ridicat de asigurare a calității în vederea maximizării satisfacției clienților noștri.

Pe acest fundal, dezvoltăm produse bazându-ne pe principiul „consum redus de energie, protecția mediului și sănătate”. Considerăm că tehnologia noastră de compresoare, materializată în produse precum compresorul elicoidal unic, compresorul rotativ DC dublu cu eficiență energetică sporită și tehnologia noastră în domeniul electronicii, care controlează puterea și viteza invertorului, sunt printre cele mai bune din industrie. Ne străduim să devenim lider în materie de „spațiu confortabil în materie de aer”, furnizând produse cu consum redus de energie, care utilizează tehnologia noastră performantă, bazându-ne și pe colaborarea Carrier Corporation cu reprezentanțele sale din întreaga lume.

3. Implementarea sistemului de management al mediului (ISO14001)

Toshiba Carrier are propriul său Manual de conservare a mediului, care respectă cerințele standardului internațional ISO14001.

Folosim acest manual pentru îndeplinirea planului de promovare, desfășurarea de activități de field management și realizarea auditului de mediu, pe bază de actvități de conservare a mediului, pentru menținerea și îmbunătățirea continuă a Sistemului de management al mediului.

Pentru mai multe informații, consultați http://www.toshiba-airconditioning.eu/ 

Copyright 1995-2014 TOSHIBA EMEA, toate drepturile rezervate.